[KONFERENCIJA] Omega-3 riebiosios rūgštys: naujausi tyrimai ir tendencijos

Lietuvos Širdies Asociacija (LŠA) kviečia į JAV mokslininko prof. dr. William‘o S. Harris paskaitą „Omega-3 riebiosios rūgštys: naujausi tyrimai ir tendencijos“. Renginio metu prof. W. Harris aptars naujausius omega-3 rūgšties ir jos poveikio žmogaus organizmui tyrimus, efektyvesnį širdies ir kraujagyslių ligų diagnozavimą, prevenciją bei gydymą.

Konferenciją atidarys ir diskusiją moderuos LŠA prezidentė doc. Sigita Glaveckaitė.

Renginys vyks 2019 m. lapkričio 4 d. (pirmadienį) VUL Santaros klinikų E korpuso Raudonojoje auditorijoje (Santariškių g. 2, Vilnius).

Pradžia: 12.00 val.

Numatoma trukmė: 2 val. Už dalyvavimą konferencijoje bus skiriamos kvalifikacinės valandos.

Renginys vyks anglų kalba.

Po renginio visi dalyviai kviečiami susitikimui prie kavos ir užkandžių.

Vietų skaičius ribotas.

REGISTRACIJA BAIGTA. DĖKOJAME VISIEMS UŽSIREGISTRAVUSIEMS IR LAUKIAME JŪSŲ RENGINYJE.

 

Konferencijos programa

11.30–12.00 val. Registracija

12.00–12.10 val. Sveikinimo žodis. Lietuvos širdies asociacijos prezidentė

doc. Sigita Glaveckaitė

12.10–13.40 val. Prof. William’as S.  Harris „Omega-3 riebiosios rūgštys: naujausi tyrimai ir tendencijos“

13.45–14.15 val. Diskusija. Dalyvauja: prof. William’as S. Harris, prof. Aleksandras Laucevičius, prof. Žaneta Petrulionienė ir doc. Sigita Glaveckaitė

 

Apie autorių
Apie omega 3 ir žuvų taukus išsamiai ir iš patikimų šaltinių. Naujausi omega 3 moksliniai tyrimai, specialistų komentarai apie žuvų taukų ir omega 3 riebalų rūgščių svarbą organizmui, gardūs žuvies receptai, atsakymai į klausimus ir kita svarbi informacija. Tai, ką apie žuvų taukus ir omega 3 vertėtų žinoti kiekvienam.